На странице: 24 48 96

Большая Тёрка / Кулинары /

АнглийскаяX, СалатыX


Madhusingh

RECIPE Of Kissing Cousins

Английская, Салаты, Закуски, Первые блюда

Fill broiler with preheat.
Place the olive oil and asparagus spears in a large skillet over medium heat. Cook for about 5 minutes, until asparagus is crisp-tender. Set back, and cover to warm up.

Add more oil to the skillet, if necessary, and add Provence onion and herbs for about 10 minutes, until the onion is soft. Set back, and cover to warm up.

If required, add more oil to the skillet and saute the shiitake mushrooms until the mushrooms are softened. Set back, and cover to warm up.

If required, add more oil to the skillet and saute the bell peppers until they are slightly soft but still crisp. Set back, and cover to warm up.

If required, add more oil to the skillet and saute the shrimp until just done. Set back, and cover to warm up.

If required, add more oil to the skillet and saute the sea scallops until just cooked.

Broil lobster tails, crispy until just crispy.

To serve, place a bed of tumeric rice on a large platter. Set asparagus around rice foundation. Place the


vecrby

Школа гастронома (2004-2010) все номера.

Poster

Молоко, яйца, крупы, Напитки, Кремы, Выпечка, Десерты, Соусы, Овощи и грибы, Блюда из рыбы, Блюда из мяса, Блюда из птицы, Первые блюда, Закуски, Салаты, Японская, Французская, Украинская, Русская, Польская, Мексиканская, Китайская, Казахская, Итальянская, Грузинская, Восточная, Болгарская, Белорусская, Английская

Описание: «Школа гастронома» - журнал, полностью посвященный кулинарии и предназначен для тех, кто не мыслит своей жизни без вкусных блюд, приготовленных своими руками. В каждом номере: рецепты с пошаговым и полным описанием приготовления каждого блюда. Все рецепты подобраны так, чтобы все ингредиенты смогла позволить себе российская семья со средним достатком.

Вот ссылка где выложены все эти журналы: http://www.cn.ru/terka/poster/2732698/


Firdima
3 комментария